lørdag 24. desember 2011

God Jul


Stikker innom for å ønske dere alle sammen en riktig God Jul! Det har vært en hektisk desember med nyåpna kaffebar, så det har vært stille på bloggen fra Lille My, men vi gir ikke opp!

Viser dere et par bilder av et utrolig fint speil vi har fått inn i butikken. Det finner du også HER i nettbutikken.






Og med dette siste vinterbilde ønsker vi dere alle sammen:

 God Jul fra oss på Lille My Interiør!


onsdag 7. desember 2011

Før og etter kaffebaren


I dette innlegget vil du få se forvandlingen fra et rotete og sjuskete lager, til en sjarmerende liten kaffebar...

Nysgjerrig på hvordan miljøet over så ut før oppussingen?? Her kommer det:


Trappen er fjernet, veggen er åpnet og der trappa begynner -der er nå disken




Lurer du på hvordan dette så ut? Vel, det kan du se nedenfor:




Enn hva med dette:
Etter:




Før så det slik ut:




Nok et etterbilde:




Førbilde:



Siste etterbilde:




Og førbilde:

Dårlig bildekvalitet, tatt med mobil


Er det ikke herlig hva oppussing kan gjøre? Og ikke så rent lite kreativitet og visjon også... Vi var veldig spente på om det ble sånn som vi drømte om, - og det ble det! Cecilie hadde den geniale idé om en fortauskafé, kunne ikke blitt bedre!



Vil også benytte anledningen til å takke for de utrolig hyggelige meldingene vi fikk på innlegget i går, samt alle hilsningene på facebook. Tusen takk, det varmer!

tirsdag 6. desember 2011

Kaffebaren åpnet!


Da var dagen endelig kommet for åpning av Lille Mys egen kaffebar! Og for en flott dag! Vi har hatt mange nye og gamle kunder innom som har kjøpt seg kaffe latte, mocca og andre godsaker. Vi hadde jo håpet at en del skulle stikke innom i dag, men responsen har vært enorm og vi har hatt klump i halsen over fine ord og komplimenter for kaffebaren. Takk til alle som besøkte oss i dag, og velkommen skal dere være - fra fjern og nær!

Et bildedryss:


Kaffebaren er innredet som en fortauskafé med ekte brostein på gulvet

Og for å øke fortauskafe-følelsen ytterligere har vi egen gate!


Dette er utsikten du har mens du nyter din latte...

Og dette er utsikten vi har fra bak disken...

Godteri i gammeldagse krukkestativ og en kasse-reol med "frukt og grønt"

Hva med å kapre et bord ved "vinduet"...

Cecilie tar en pust i bakken og gjør samtidig litt kontorarbeid

Du kan forresten kapre deg et bord ved et ekte vindu også...




Velkommen til vår kaffebar!

mandag 5. desember 2011

Green gate i rødt




Inspirert av hvordan Green Gate pyntet til jul på høstens interiørmesse, forsøkte jeg å gjenskape den koselige stemningen det er å kombinere det romantiske i Green Gates mønster, med granbar, kongler og skinnende julekuler.






Denne serien heter Fay Red og er helt klart en favoritt! Vi kan ikke selge Green Gate i nettbutikken, men du må gjerne sende oss en forespørsel om du er interessert i noe i dette merket.








Ha en fin femte desember!

søndag 4. desember 2011

På cupcakekurs!


Da var man tilbake fra kurs, og har fått smake på den rosa verden til Passion4baking. Og jeg har blitt en enda større fan av fantastiske og inspirerende Manuela! Hun må bare oppleves; en person med varme og humor og som sprer om seg med god energi og generøse godord. Vi lo godt av fortellingene hennes, og var som unger da vi fikk smake den ene gode frostingen etter den andre. Selv er jeg virkelig amatør når det kommer til kakepynting, så det vil kreves en del øving for å kunne kalle mine cupcakes for representabel. Men familien var imponert da jeg kom hjem og de fikk smake på herligheten. Så det er da en start!....



Tenk at denne dyktige kvinnen startet blogg for kun halvannet år siden, og har i dag vunnet tittelen som Norges mest elskede blogg, holder egne cupcakekurs, og i tillegg så gir hun ut ei bok som selger så det griner. DET kaller jeg passion in action! Boken hennes kan du se HER.



Om du har muligheten og har interesse for baking, så er kurset til Manuela absolutt å anbefale!


Ha en fin kveld!

fredag 2. desember 2011

Forberedelser...


Lille My har mange baller i luften om dagen, kun få dager til åpning av kaffebar, og bloggansvarlig skal på cupcakekurs i helgen med selveste Passion4baking-dronning Manuela. Som matentusiast må jeg si at dette gleder jeg meg veldig til! På kurset må man ha med seg 12 cupcakes som vi skal lære oss å pynte. Jeg trålte bloggen til Manuela, og valget falt på cupcakes med kanel siden det kan passe ektra godt i tiden vi er inne i nå. Oppskriften finner du HER.








Disse var helt vanvittig gode!! Jeg elsker kanel, og dette var en saftig cupcake med god kanelsmak og litt sprø skorpe. Absolutt blant de beste jeg har smakt! Nå mangler det bare pyntingen...

Må ellers også nevne at i forbindelse med kaffebaren lærer vi oss med espressomaskinen (som vi var hos Bryggejentene for å lære litt mer om). Den står nå på kjøkkenet mitt i all sin herlige prakt, litt fryktinngytende, men dog - vi skal vel bli venner til slutt! Holder dere oppdatert både på kurs og espressoen etterhvert!


I bakgrunnen ser dere kaoset på kjøkkenbordet -utstyr m.m til espressomaskinen