fredag 28. september 2012

Dagens tips: Tenn lys!


Dagene blir kortere og mørket kommer tidligere... Det er høst og tid for å tenne lys. Lille My har et godt utvalg i både lys og oppbevaring for lys. For eksempel denne "candle"-boksen som er helt super til oppbevaring av både lange stearinlys og telys i ulike strørrelser. Eller hva med å gi denne i gave og fylle den med stearinlys, telys, lysmansjetter, pins og dekor for lys. Det er også lekre fyrstikkesker i vårt sortiment som vil passe helt ypperlig for å skape en helt unik gave til en som elsker å tenne lys.



I nettbutikken vår har vi et utvalg av lys som du kan ta en titt på HER.


For ikke å snakke om våre nye duftelys fra JOIK som du kan se HER.



Til oppbevaring av telys, har vi følgende:




Den grå telys-boksen finner du HER. De andre boksene er ikke i nettbutikken, men send oss gjerne en forespørsel på facebook om det er noe du er interessert i, så ordner vi det.



Vi har mange forskjellige pins, lysmansjetter og dekorsand som er fint å pynte opp lysene med. Ta en kikk HER for et utvalg i nettbutikken.

mandag 24. september 2012

Joik på nett og butikk


Joik er endelig i butikkhylla og på nett! Det dufter fantastisk i badeavdelingen vår nå...




Masse spennende til hud og kropp....



På bildet: ansiktspleie, fotbadesalt, hånd-og fotkrem, manikyrsett, body lotions og kroppsskrubb


Såper og duftelys, perfekte gaver!


Lipgloss og lipb balm


Ikveld er det strikkekafè på Lille My, og da skal vi gå igjennom sortimentet, og gi litt mer informasjon om produktene. Ellers finner du beskrevet produktene i vår nettbutikk HER eller gå inn på www.joik.eu

onsdag 12. september 2012

Spennende nyheter!!


Lille My Interiør har hatt besøk, og nå kan vi med stor glede fortelle at det er på vei en ny produktserie til butikken vår!! Produktserien heter Joik, og er produsert i Estland. Dette er luksuriøse og naturlige produkter for ansikt, kropp og bad, samt masse forskjellige duftelys! Miljøvennlige, naturlige, ikke testet på dyr og med en fantastisk duft, - det har vært nok for å overbevise oss om at vi gjerne vil prøve ut disse prouktene. Og det beste av alt, det kan du også! Lille My vil nemlig være norges første butikk som selger Joik på nett! Vi lover deg at det er mye å glede seg til..



Søteste Leonore stiller ut produktene

Naturlige såper i alle varianter

Undertegnede har fått med seg noen vareprøver hjem, og jeg kan love deg at å brenne et duftelys ved navn "Crème brûlée" er akkurat så fantastisk som det høres ut som! :) Disse duftelysene er laget av soyavoks og det betyr at den ikke er like forurensende på innemiljøet som petroleumsbaserte lys. Veken er også blyfri.



Med hjem ble også en renseolje med tea tree, sitrongress og lavendel, og en herlig maske med havre og honning. Hva passer vel bedre enn å stelle litt ekstra godt med kropp og sjel når høstmørket kryper tett inntil husveggene...

Cecilie og Leonore
Følg med i nettbutikken og på våre facebook-side, produktene legges ut i løpet av ganske kort tid.

Gå også inn på Joik sin facebookside her: https://www.facebook.com/#!/JoikNorge
Produktene kan du lese mer om her: www.joik.eu